Rådgivning til din Virksomhedshandel

Hvert år bliver der i Danmark indgået virksomhedshandler for et milliardbeløb – skal du være en del af denne statistik? Vi hjælper dig til at strukturere en virksomhedshandel og tilbyder rådgivning og konsulentbistand, uanset om du er køber eller sælger af en virksomhed.

Struktureret virksomhedshandel. Vi kan hjælpe med at strukturere en salgsproces som både indebærer selve salget af virksomheden og også alle aspekter, der er forbundet med et salg af virksomheden og har betydning for processen. Vi hjælper med udarbejdelse af værdiansættelsen og kan også rådgive i forhold til prospekt, data-room, selve salgsprocessen, signing og closing. Vi arbejder naturligvis diskret, herunder blandt andet hvis medarbejderne i virksomheden ikke har kendskab til det forestående salg af virksomheden.

Skat ved køb og salg. Stort alle former for afståelse af erhvervsvirksomheder og aktiver medfører beskatning. Skat i forbindelse med køb og salg af virksomhed er et væsentligt forhold i relation til opnå den bedste situation. Her skal din egen revisor inddrages tæt i processen for at sikre, at køber og sælger får den bedst mulige situation efter handlens gennemførelse. 
Er du i tvivl og har du spørgsmål til virksomhedshandler, så tøv ikke med at kontakte os.

Kend dine muligheder

Variabel købesum

Når en virksomhed skifter ejer, kan der indgå en variable købesum, som fx en Earn-Out i aftalen. En Earn-Out betyder at en del af købesummen betales senere end ved selve virksomhedsoverdragelsen, og at den del gøres afhængig af nogle parametre, som parterne aftaler. Vi har mange års erfaring med rammeaftaler og kan hjælpe dig til at rådgive om Earn-Out og andre variabler.

Vi er match makers

Brug for hjælp til at finde den rette?

Vores store netværk betyder, at vi ofte kan skabe kontakt mellem køber og sælger, på baggrund af dine ideer og ønsker til en kommende køber eller sælger. Vi har et netværk, som kan komme i spil, når vi kender mere til dine ønsker og behov. Kontakt os gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan diskutere din situation, ønsker og muligheder, og hvor processen kan drøftes.

Vi har stor erfaring i at strukturere en virksomhedshandel

Virksomheder til salg

Kontakt os gerne, hvis du vil høre nærmere eller ønsker at blive kontaktet, når den rigtige virksomhed kommer til salg.