Abonnementspriser

Efter et indledende møde, hvor vi afklarer virksomhedens behov og ønsker, sammensætter vi en forslag til samarbejde samt hvilke abonnementstype, der vil være oplagt.

Bronze pakke

Få et hurtigt overblik

*DKK 499,-
Efter aftale modtager du en månedlig rapport, der viser udviklingen i 3 aftalte nøgletal og sammenligner med samme periode seneste år og tidligere måned.
 
 
Sølv pakke

Få indsigt i dine muligheder

*DKK 799,-

Efter aftale modtager du en månedlig rapport, der viser udviklingen i op til 6 aftalte nøgletal og sammenligner med samme periode seneste år og tidligere måned.

Rapporten indeholder tillige bemærkninger til udviklingen og evt. bemærkninger / forslag til forandring hvis nødvendigt.

 
Guld pakke

Professionel sparring

*DKK 999,-

Efter aftale modtager du en månedlig rapport, der viser udviklingen i op til 6 aftalte nøgletal og sammenligner med samme periode seneste år og tidligere måned.

Rapporten indeholder tillige bemærkninger til udviklingen og evt. bemærkninger / forslag til forandring, hvis nødvendigt.

Der vil være mulighed for et opfølgende conf-call, hvor vi sammen gennemgår rapporten og drøfter afvigelser og muligheder.

* Alle priser er excl. moms og pr. måned. Rapporten leveres maximalt 7 dage efter modtagelsen af materialet. Abonnementet er bindende de første 6 måneder og kan herefter opsiges med 1 måneders varsel til udgangen af en måned. Abonnementet betales 3 måneder forud den 20. i måneden før opstart.

Projektpriser

Udover ovenstående abonnementsløsninger, der tilbydes, assisterer MH Ledelse dig også gerne på projektbasis. Prisen varierer fra projekt til projekt og afhænger af kompleksiteten. Derfor er vores procedure, at vi altid afholder et indledende møde først, hvor vi lærer hinanden at kende, drøfter fokus samt hvilke data og ressourcer / personer, der er til rådighed.
Dette møde er uden beregning.

Efter dette indledende møde vil vi udarbejde en kort præsentation indeholdende et forslag til processen og et estimat på prisen.
Du vil herefter regelmæssigt modtage rapportering over fremdrift og medgået tid, således at du hele tiden er orienteret under processen.

Kontakt os hvis du ønsker et uforpligtende møde.

Hør mere om hvad vi kan gøre for jer