Om MH Ledelse | Din virksomhedskonsulent

Mogens Larsen er ledende partner og ejer af MH Ledelse. Mogens har over 20 års erfaring med ledelsessparring og – coaching i større international koncerner. Virksomheden har til huse nær Køge og arbejder med virksomheder landet over. Vi trækker på et større netværk af samarbejdspartnere efter behov.

DIN landsdækkende virksomhedskonsulent i hele danmark

Siden 2008
MH Ledelse blev stiftet i 2008 og tilbyder kunder hjælp til forretnings- og ledelsesudvikling. MH Ledelse er ledet og drevet af Mogens Larsen, som har mere end 20 års erfaring fra ledende stillinger i flere større internationale koncerner. Disse tæller blandt andet Generel Electric, Santander Consumer Bank og Nordea. Mogens har gennem sin karriere opnået stor erfaring i at arbejde med virksomhedsledelse, procesoptimering, kundesegmentering og produktrentabilitet ud fra en praktisk vinkel, og altid baseret på data og analyse. Mogens tror på, at alle virksomheder kan udvikles fra god til bedre, hvis viljen til forandring er til stede.

Ekspert i at facilitere forandring

Stor erfaring inden for forretnings- og lederudvikling
Den forandring, som vi ønsker, tager udgangspunkt i hvad vi ønsker at forbedre, hvorfor vi ønsker at forbedre det, og hvordan vi ønsker at gennemføre det. Disse spørgsmål skal sikre, at vi går igang med processen med et udtalt mål for øjet og dermed har fælles fokus på den forandring, som vi har valgt at gennemføre. Det er så at sige vores navigationskort, der skal sikre, at processen har rette fokus. Mogens Larsen er din landsdækkende konsulent i Køge, når du har brug for en professionel sparringspartner.

Har du spørgsmål?